Varmt välkomna in på

Veckans lunch v.39

Lunchmeny v.38

Dagens rätt/ Vegetariskt: 149: -
Inklusive dagens sallad, soppa, bröd, smör, dryck, kaffe/te och något sött.
Serveras vardagar mellan kl: 11.30 – 13.30

MÅNDAG
Dagens: Kycklingbröst, rostade rotfrukter, chevresås, balsamico & salta frön
Dagens vegetariska: Tortellini, svampsås, råstekt jordärtskocka, parmesan & pinjenötter

TISDAG
Dagens: Dillbakad Kolja, sandefjordssås, snurrad morot, dillpotatis & friterad kapris
Dagens vegetariska: Saltrostade rödbetor, kikärtskräm, smulad fetaost, bränd citron & aioli

ONSDAG
Dagens: BBQ-bakad fläskkarré, majsröra, friterad klyftpotatis & cheddarostcreme
 Dagens vegetariska: Saltbakad rotselleri, kräm på karljohansvamp, brynt smör, körvel & hasselnötter


TORSDAG
Dagens: Ångad Kummel, vitvinssås, höstens svampar & västerbottenost gratinerad potatispuré
Dagens vegetariska: Gnocchi, soltorkadtomatpesto, vitlöksstekt svartkål & tofu

FREDAG
Dagens: Dubbelpanerad fläskschnitzel, krämig tysk potatissallad, citron & kapris
Dagens vegetariska: Svamp & ostkroketter, jordärtskockskräm & salta frön


Varje dag finns även vår populära räkmacka & bookmaker under lunchtid. På Dockyard Hotel strävar vi efter att servera svenskt kött och vår färska fisk är MSC märkt. Mjölk & ägg är ekologiska. 

Varmt välkomna!