Varmt välkomna in på
Veckans lunch v.22
Dagens rätt/ Vegetariskt: 149: -
Inklusive dagens sallad, soppa, bröd, smör, dryck,
kaffe/te och något sött.
Serveras vardagar mellan kl: 11:30 – 13:30
MÅNDAG
Dagens: Honungsbakad karré från svensk gårdsgris serveras med en kräm på morot & palsternacka samt soyasky. Rostade potatis till detta.
Degens vegetariska: Rostade rotfrukter toppade med aioli, till detta rostad potatis.
TISDAG
Dagens: Vin & lökpocherad västerhavsfilé napperad med vitvinssås och handskalad räka. Serveras med dillpotatis
Dagens vegetariska: Kryddig färssås på Oumph, tillsammans med rostad palsternacka och Pommes Frites.
ONSDAG
Dagens: Kalkonstek på en bädd av smörsauterad morot & lök serveras ihop med balsamicosky och ris.
Dagens vegetariska: Halstrad haloumi serveras som ovan, med morot & lök samt en vegetarisk balsamicosky & ris
TORSDAG
Dagens: Ugnsbakad kolja toppad med ädelost & bacon samt juliennegrönsaker. Till detta stompad örtkryddad potatis.
Dagens vegetariska: Risotto tillsammans med en skogssvampkompott smaksatt med sriracha .
FREDAG
Dagens: Fläskschnitzel serveras med rödvinssky, gröna ärtor och stekt potatis.
Dagens vegetariska: Rot & rödlöksomelett toppad med het salsa på färsk tomat & vitlök.
Dagens rätt/ Vegetariskt: 149: -
Sallad, soppa, bröd, smör, bordsvatten, kaffe/te och något sött ingår. Lunchen serveras vardagar mellan kl: 11.30 – 13.30
Varje dag finns även vår populära räkmacka under lunchtid. På Dockyard Hotel strävar vi efter att servera svenskt kött, MSC märkt färsk fisk och ekologiska ägg och mjölk.
Varmt välkomna!
Inklusive dagens sallad, soppa, bröd, smör, dryck,
kaffe/te och något sött.
Serveras vardagar mellan kl: 11:30 – 13:30
MÅNDAG
Dagens: Honungsbakad karré från svensk gårdsgris serveras med en kräm på morot & palsternacka samt soyasky. Rostade potatis till detta.
Degens vegetariska: Rostade rotfrukter toppade med aioli, till detta rostad potatis.
TISDAG
Dagens: Vin & lökpocherad västerhavsfilé napperad med vitvinssås och handskalad räka. Serveras med dillpotatis
Dagens vegetariska: Kryddig färssås på Oumph, tillsammans med rostad palsternacka och Pommes Frites.
ONSDAG
Dagens: Kalkonstek på en bädd av smörsauterad morot & lök serveras ihop med balsamicosky och ris.
Dagens vegetariska: Halstrad haloumi serveras som ovan, med morot & lök samt en vegetarisk balsamicosky & ris
TORSDAG
Dagens: Ugnsbakad kolja toppad med ädelost & bacon samt juliennegrönsaker. Till detta stompad örtkryddad potatis.
Dagens vegetariska: Risotto tillsammans med en skogssvampkompott smaksatt med sriracha .
FREDAG
Dagens: Fläskschnitzel serveras med rödvinssky, gröna ärtor och stekt potatis.
Dagens vegetariska: Rot & rödlöksomelett toppad med het salsa på färsk tomat & vitlök.
Dagens rätt/ Vegetariskt: 149: -
Sallad, soppa, bröd, smör, bordsvatten, kaffe/te och något sött ingår. Lunchen serveras vardagar mellan kl: 11.30 – 13.30
Varje dag finns även vår populära räkmacka under lunchtid. På Dockyard Hotel strävar vi efter att servera svenskt kött, MSC märkt färsk fisk och ekologiska ägg och mjölk.
Varmt välkomna!