Varmt välkomna in på

Dagens Lunch i Vecka 40

MÅNDAG
Dagens: Kålpudding med gräddsås och rårörda lingon & hyvlad morot samt kokt potatis
Degens vegetariska: Gratinerad blomkål serveras med srirashahet crème fraiche och krossad potatis.
 
TISDAG
Dagens:  Laxfärsbiff serveras med en kall sås på tångkaviar & majonnäs. Citron samt kokt potatis till detta.
Dagens vegetariska:  Blandade ugnsbakade grönsaker & rotfrukter toppas med tomatsalsa. Serveras med ris.
 
ONSDAG
Dagens: Nötköttsgryta med lök & morot samksatt med en gnutta svartpeppar & grädde. Kokta potatisar. 
 Dagens vegetariska:  Halstrad haloumi serveras med morot & lök samt en vegetarisk balsamicosky & kokta potatisar.
TORSDAG
Dagens: Pankotoppad färsk kolja med skirat smör samt juliennegrönsaker. Till detta stompad örtkryddad potatis.
Dagens vegetariska: Risotto tillsammans med en skogssvampkompott smaksatt med japansk soya.
FREDAG
Dagens: Fläskschnitzel serveras med rödvinssky, gröna ärtor & citron och stekt potatis.
Dagens vegetariska:  Rot & rödlöksomelett toppad med het salsa på färsk tomat & vitlök.
 
Dagens rätt/ Vegetariskt: 149: -
Sallad, soppa, bröd, smör, bordsvatten, kaffe/te och något sött ingår. Lunchen serveras vardagar mellan kl: 11.30 – 13.30
Varje dag finns även vår populära räkmacka under lunchtid. På Dockyard Hotel strävar vi efter att servera svenskt kött, MSC märkt färsk fisk och ekologiska ägg och mjölk.
Varmt välkomna!