Varmt välkomna in på

Veckans lunch v.22

Dagens rätt/ Vegetariskt: 149: -

Inklusive dagens sallad, soppa, bröd, smör, dryck,
kaffe/te och något sött.
 
Serveras vardagar mellan kl: 11:30 – 13:30


MÅNDAG
Dagens: Honungsbakad karré från svensk gårdsgris serveras med en kräm på morot & palsternacka  samt  soyasky. Rostade potatis till detta.
Degens vegetariska: Rostade rotfrukter toppade med aioli, till detta rostad potatis.
 
TISDAG

Dagens: Vin & lökpocherad västerhavsfilé napperad med vitvinssås och handskalad räka. Serveras med dillpotatis
Dagens vegetariska: Kryddig färssås på Oumph, tillsammans med rostad palsternacka och Pommes Frites.
 
ONSDAG

Dagens: Kalkonstek på en bädd av smörsauterad morot & lök serveras ihop med balsamicosky och ris.
 Dagens vegetariska:  Halstrad haloumi serveras som ovan, med morot & lök samt en vegetarisk balsamicosky & ris

TORSDAG
Dagens: Ugnsbakad kolja toppad med ädelost & bacon samt juliennegrönsaker. Till detta stompad örtkryddad potatis.
Dagens vegetariska: Risotto tillsammans med en skogssvampkompott smaksatt med sriracha .

FREDAG
Dagens: Fläskschnitzel serveras med rödvinssky, gröna ärtor och stekt potatis.
Dagens vegetariska:  Rot & rödlöksomelett toppad med het salsa på färsk tomat & vitlök.

 
Dagens rätt/ Vegetariskt: 149: -
Sallad, soppa, bröd, smör, bordsvatten, kaffe/te och något sött ingår. Lunchen serveras vardagar mellan kl: 11.30 – 13.30
Varje dag finns även vår populära räkmacka under lunchtid. På Dockyard Hotel strävar vi efter att servera svenskt kött, MSC märkt färsk fisk och ekologiska ägg och mjölk.
Varmt välkomna!