Varmt välkomna in på
Veckans lunch v.13
Dagens rätt/ Vegetariskt: 149: -
Inklusive dagens sallad, soppa, bröd, smör, dryck,
kaffe/te och något sött.
Serveras vardagar mellan kl: 11:30 – 13:30
MÅNDAG
Dagens: Stekt fläsk med sås på brynt Ölandslök samt blancherad broccoli & kokt potatis.
Dagens vegetariska: Linsgryta med blomkål & broccoli.
TISDAG
Dagens: Saffransdoftande fiskgryta på vitfisk från västerhavet. Serveras med vårlök samt kokt ris.
Dagens vegetariska: Rotfruktsbiff med polsk gurksallad samt ris.
ONSDAG
Dagens: Apelsinspetsad Ragu på fläskfilé, morot samt lök. Ugnsrostad örtpotatis.
Dagens vegetariska: Ugnsomelett med rotfrukter och syrad fänkål.
TORSDAG
Dagens: Panerad färsk kolja, picklad squash serveras med krossad potatis med ärtor.
Dagens vegetariska: Rotfrukt & tomatratatouille med krossad potatis med ärtor.
FREDAG
Dagens: Schnitzel Cordon Bleu med rödvinssky, blomkålsbuketter samt friterade skalpotatis.
Dagens vegetariska: Risotto med brynt svamp, toppad med hyvlad parmesan.
Varje dag finns även vår populära räkmacka under lunchtid. På Dockyard Hotel strävar vi efter att servera svenskt kött och vår färska fisk är MSC märkt. Mjölk & ägg är ekologiska.
Varmt välkomna!
Inklusive dagens sallad, soppa, bröd, smör, dryck,
kaffe/te och något sött.
Serveras vardagar mellan kl: 11:30 – 13:30
MÅNDAG
Dagens: Stekt fläsk med sås på brynt Ölandslök samt blancherad broccoli & kokt potatis.
Dagens vegetariska: Linsgryta med blomkål & broccoli.
TISDAG
Dagens: Saffransdoftande fiskgryta på vitfisk från västerhavet. Serveras med vårlök samt kokt ris.
Dagens vegetariska: Rotfruktsbiff med polsk gurksallad samt ris.
ONSDAG
Dagens: Apelsinspetsad Ragu på fläskfilé, morot samt lök. Ugnsrostad örtpotatis.
Dagens vegetariska: Ugnsomelett med rotfrukter och syrad fänkål.
TORSDAG
Dagens: Panerad färsk kolja, picklad squash serveras med krossad potatis med ärtor.
Dagens vegetariska: Rotfrukt & tomatratatouille med krossad potatis med ärtor.
FREDAG
Dagens: Schnitzel Cordon Bleu med rödvinssky, blomkålsbuketter samt friterade skalpotatis.
Dagens vegetariska: Risotto med brynt svamp, toppad med hyvlad parmesan.
Varje dag finns även vår populära räkmacka under lunchtid. På Dockyard Hotel strävar vi efter att servera svenskt kött och vår färska fisk är MSC märkt. Mjölk & ägg är ekologiska.
Varmt välkomna!