Varmt välkomna in på
Dagens Lunch i Vecka 40
MÅNDAG
Dagens: Kålpudding med gräddsås och rårörda lingon & hyvlad morot samt kokt potatis
Degens vegetariska: Gratinerad blomkål serveras med srirashahet crème fraiche och krossad potatis.
TISDAG
Dagens: Laxfärsbiff serveras med en kall sås på tångkaviar & majonnäs. Citron samt kokt potatis till detta.
Dagens vegetariska: Blandade ugnsbakade grönsaker & rotfrukter toppas med tomatsalsa. Serveras med ris.
ONSDAG
Dagens: Nötköttsgryta med lök & morot samksatt med en gnutta svartpeppar & grädde. Kokta potatisar.
Dagens vegetariska: Halstrad haloumi serveras med morot & lök samt en vegetarisk balsamicosky & kokta potatisar.
TORSDAG
Dagens: Pankotoppad färsk kolja med skirat smör samt juliennegrönsaker. Till detta stompad örtkryddad potatis.
Dagens vegetariska: Risotto tillsammans med en skogssvampkompott smaksatt med japansk soya.
FREDAG
Dagens: Fläskschnitzel serveras med rödvinssky, gröna ärtor & citron och stekt potatis.
Dagens vegetariska: Rot & rödlöksomelett toppad med het salsa på färsk tomat & vitlök.
Dagens rätt/ Vegetariskt: 149: -
Sallad, soppa, bröd, smör, bordsvatten, kaffe/te och något sött ingår. Lunchen serveras vardagar mellan kl: 11.30 – 13.30
Varje dag finns även vår populära räkmacka under lunchtid. På Dockyard Hotel strävar vi efter att servera svenskt kött, MSC märkt färsk fisk och ekologiska ägg och mjölk.
Varmt välkomna!
Dagens: Kålpudding med gräddsås och rårörda lingon & hyvlad morot samt kokt potatis
Degens vegetariska: Gratinerad blomkål serveras med srirashahet crème fraiche och krossad potatis.
TISDAG
Dagens: Laxfärsbiff serveras med en kall sås på tångkaviar & majonnäs. Citron samt kokt potatis till detta.
Dagens vegetariska: Blandade ugnsbakade grönsaker & rotfrukter toppas med tomatsalsa. Serveras med ris.
ONSDAG
Dagens: Nötköttsgryta med lök & morot samksatt med en gnutta svartpeppar & grädde. Kokta potatisar.
Dagens vegetariska: Halstrad haloumi serveras med morot & lök samt en vegetarisk balsamicosky & kokta potatisar.
TORSDAG
Dagens: Pankotoppad färsk kolja med skirat smör samt juliennegrönsaker. Till detta stompad örtkryddad potatis.
Dagens vegetariska: Risotto tillsammans med en skogssvampkompott smaksatt med japansk soya.
FREDAG
Dagens: Fläskschnitzel serveras med rödvinssky, gröna ärtor & citron och stekt potatis.
Dagens vegetariska: Rot & rödlöksomelett toppad med het salsa på färsk tomat & vitlök.
Dagens rätt/ Vegetariskt: 149: -
Sallad, soppa, bröd, smör, bordsvatten, kaffe/te och något sött ingår. Lunchen serveras vardagar mellan kl: 11.30 – 13.30
Varje dag finns även vår populära räkmacka under lunchtid. På Dockyard Hotel strävar vi efter att servera svenskt kött, MSC märkt färsk fisk och ekologiska ägg och mjölk.
Varmt välkomna!