Vi behöver bli fler i vårt fantastiska team!

sök jobb hos oss

Jobba hos oss:

Maila din ansökan till oss jobb@dockyardhotel.se 

Är du nyfiken på människor och älskar att ge service, skicka gärna in en spontanansökan till: jobb@dockyardhotel.se. Berätta kort om dig själv så hör vi gärna av oss. Vi är ett riktigt gott team som alltid jobbar tillsammans och hjälps åt i vardagen. Alla arbeten innebär dag, kvälls och helgpass. 

Välkommen att söka jobb hos oss, vi ser fram emot att träffa dig!

Köksansvarig:

Vi på Dockyard Hotel söker dig som vill ta dig an vårt kök och utvecklas tillsammans med oss!

Dockyard är ett privatägt hotell med en charmig och familjär atmosfär. Vi finns på historiska Nya Varvet strax efter Älvsborgsbron. Vi har 95 hotellrum, restaurang, konferens och padelbana. Anläggningen ligger havsnära med hamnens härliga myller precis utanför dörren. På området finns även gott om gröna ytor och promenadstråk att strosa på. Hos oss är teamwork viktigt och vi samarbetar alla över gränserna och hjälper varandra.

Vi passar lika bra för den stora familjen, affärsresenären som konferensdeltagaren eller om man bara vill komma förbi vårt populära café på en fika. Du har väl inte missat att vi sommartid har en gratis färja mellan Nya Varvet och Stenpiren för gäster och Göteborgare!

Att du har ett stort intresse för mat, skapande & matlagningens alla konster ser vi som självklart, gärna i kombination med ett glatt humör och en positiv inställning till förändring och utveckling. Du är en teamspelare som driver arbetet framåt och som skapar struktur, ordning & reda. Du uppskattar att jobba tillsammans och nära med oss kollegor, vilket är viktigt hos oss!
I denna tjänst har du en mix av drift och ansvar där innehållet ändras beroende på säsong. Du har stor möjlighet att vara med och påverka din egen utveckling. Tillsammans lyfter vi upplevelsen genom det goda värdskapet för våra gäster så de längtar efter att komma tillbaka.
Arbetsuppgifter:
  • Menyplanering
  • Drift
  • Beställning
  • Inventering
  • Driftsplanering
  • Haccp
Arbetstiden är förlagd mestadels dagtid men kväll och helg förekommer. Tjänsten är 100% och vi är kollektivanslutna.
Om du tror att detta passar dig, maila din ansökan direkt till oss på: jobb@dockyardhotel.se
Välkommen till oss på Dockyard Hotel! 

 

frukost/timextra

På denna avdelningen är vi flera som jobbar samtidigt och kan passa dig i alla åldrar dock minimum 17 år. Du gillar att arbeta ute bland våra gäster och är bekväm att prata med alla och skapa mysig stämning i frukostmatsalen. Här är det också viktigt med ordning och reda, rent och snyggt så både gäster och personal trivs. Du arbetar i restaurangen, disken och inne i köket med mathantering och förstår vikten av god hygien. Tiderna på frukosten är begränsade för gästen och alla vill gärna äta samtidigt så snabbhet och logistik gäller även på denna avdelningen.
 

Städ/timextra

Detta arbetet passar för alla åldrar dock minimum 17 år. Du gillar att göra rent och snyggt, är noggrann och har öga för detaljer och ser det lilla extra för en fin helhet när gästen kommer in på rummet. I detta arbetet träffar vi inte gästerna lika mycket men alla gillar ett "god morgon" och ett leende. I detta arbetet förbereder vi inför gästernas ankomst och det är viktigt att följa goda rutiner och vara klar i tid för incheckning.

Servis timextra:

Vi söker dig som har god erfarenhet från servering, kassa och bar sedan tidigare. Här jobbar vi lunch, kvällstid och helger med både drop in och bokade sittningar.

 

Reception

Här vill vi att du är snabb och bekväm med olika datasystem och behärskar svenska språket flytande professionellt i tal och skrift och är minst 20 år fyllda. Gott sinne för ordning och reda då flera saker händer samtidigt men alltid gästen först. Du vågar ta initiativ och lösa situationer som uppstår utan en given lösning men alltid mottot att gästen är nöjd. Glad, pigg och gillar att ta hand om våra gäster!