Välkomna till Dockyard Hotel

Önskar ni ta med hunden eller är ni i behov av spjälsäng under er vistelse? Kontakta oss.

 

Deluxerum

Våra deluxerum byggdes 2019 och ligger i huvudbyggnaden på plan 2 och 3. Alla rum har vattenkokare, kaffe, te, minibarskylskåp, safetybox och hårtork. Delar av rummen har utsikt över småbåtshamnen och de övriga mot baksidan och rummen varierar i storlek, alla rum har 2 st 90 cm sängar.  
 


 

Standardrum

Våra standardrum ligger i Kaptenslängan och Matroslängan som är vår sidobyggnad. Alla rummen är i etage där sittgrupp och badrum ligger på plan 1 och sovrum med 2 st 90 cm sängar ligger en trappa upp vilket ger en husliknande känsla. Alla rum har minibarskylskåp och safetybox. Delar av rummen har havsutsikt och de övriga mot parken. I Matroslängan har alla rum bäddsoffa på plan 1 och sovrum plan 2. Flera gratis parkeringsplatser finns direkt utanför byggnaden och elbilsladdare finns att tillgå.

Superiorrum

Dessa rummen ligger i huvudbyggnaden på plan 1, 2 och 3 med 2 st 90 cm sängar. Alla rum har minibarskylskåp och ligger mot hamninloppet, rummen på vån 3 har queensize sängar 160 cm. 

Familjerum

Familjerummen ligger i Kaptenslängan som är vår sidobyggnad. Alla rummen har 2-3 sovrum med upp till 5 st sängar. Även dessa rummen är i etage där sittgrupp och badrum ligger på plan 1 och sovrummen med 2 st 90 cm sängar och 1 st 120 säng ligger en trappa upp vilket ger en husliknande känsla. Alla rum har minibarskylskåp och safetybox. Rummen har utsikt mot husen, parken och småbåtshamnen. Flera parkeringsplatser och elbilsladdare finns utanför byggnaden.

Sviten

På tredje våningen i huvudbyggnaden med den bästa utsikten över hamninloppet ligger vår svit. Sätt guldkant på vardagen med en vistelse här eller varför inte tillbringa bröllopsnatten hos oss om bröllopet är på Reveljen? Rummet har gott om plats och badrummet är utrustat med badkar. Här bor du i en härligt lugn havsmiljö. Varför inte uppgradera med en VIP på rummet och få ut det bästa av vistelsen! Detta rummet bokas på förfrågan i vår reception.