Boka logi

JULBORD MED PARTYPATRULLEN
GLÖGG - JULSKINKA - TOMTESKUM
Välkomna till en helkväll med Partypatrullen och Mia Karlsson från Cruizified Barbra som bjuder på ett episkt rockäventyr innehållande de bästa av rock och nordisk musik och där även mycket humor och roliga karaktärer bakas in i uppträdandet. Läs mer här. 
Läs mer
VECKANS LUNCHMENY
MÅNDAG - FREDAG 11.30 - 13.30
Ta cykeln från storstadens brus eller en promenad längs kajkanten bort till oss på DOCKYARD Hotel. Se veckans lunchmeny här. 

Läs mer
BUBBELPROVNING 
PROSECCO - CAVA - CHAMPAGNE
OBS, fåtalet platser kvar lördagen 26/10, då håller Amanda, vår Sommelier i bubbelprovning. Vi lär oss skillnaden mellan de olika bubbelsorterna. Köp din biljett i receptionen eller boka via mail/telefon. 395 kr/pers inkl bubblor & snacks. Läs mer här. 
Läs mer
TRÄNA PÅ DOCKYARD
TRÄNA - SVETTAS - UMGÅS
Onsdagar 06.45-07.15 erbjuder vi Tabata/Cirkel 
med start 4 september. Pris: 75kr per gång/pers. 
Betalas i receptionen på DOCKYARD Hotel. 
Läs mer här 

Läs mer
Boka rum

DOCKYARD HOTEL - där havet möter staden och ställa bilen är gratis

DOCKYARD Hotel med den perfekta blandningen av frisk havsdoft och citypuls. Läget mitt emellan hav och stad lämpar sig lika väl för konferenser, möten, bröllop och event som för övernattande affärsresenärer eller turister i Göteborg. Här hittar du 115 hotellrum i olika stilar och storlek - en generös frukostbuffé och vårt personliga bemötande ingår självklart till alla. Utöver detta erbjuder vi 5 olika konferensrum både för det lilla sällskapet som till den stora gruppen. En eventlokal som tar upp till 400 personer. En restaurang där vi verkligen lägger ner vår själ för att ta hand om dig som gäst.  DOCKYARD är ett kontantfritt hotell men det går självklart bra att använda swish hos oss samt de flesta betalkort! 


Varmt Välkomna till oss!

SOVA


Sköna sängar och prisvärd nattsömn är en sak. Att uppleva unika hotellrum i byggnader med lika laddad som fängslande historia är något helt annat. MAT & DRYCK


Verandan på Reveljen är vår lunch restaurang.  
Vårt kök har hög ambitionsnivå där råvaror och hantverk står i fokus.MÖTE


Utsikten, omgivningarna, en havsbris, vattnet och de vackra lokalerna. Fem egenskaper som gör ett möte på Dockyard Hotel så annorlunda. Våra lokaler spänner från charmiga rum för små grupper, till luftiga miljöer för sällskap upp till 200 personer.ERBJUDANDE


Här finner ni våra aktuella erbjudanden