Boka logi

DRYCKESPROVNINGAR (Tips till Tomten)
RÖTT- VITT- ROSÉ - SNAPS - BUBBEL
Vår egen duktiga Sommelier Amanda guidar dig genom dryckens härliga värld!

Lär dig allt om Rött, Vitt & Rosé vin. Bubblor & Snaps! Ett perfekt presentkort att ge bort i julklapp!

395 kr/pers

Varför inte en Staycation? Passa på och kombinera med middag & övernattning hos oss!

1/2 Vinprovning Rött vin

29/2 Vinprovning Vitt vin

28/3 Snapsprovning

25/4 Bubbelprovning

16/5 Vinprovning Rosé vin
Läs mer
JULBORD MED PARTYPATRULLEN
GLÖGG - JULSKINKA - TOMTESKUM
Välkomna till en helkväll med Partypatrullen och Mia Karlsson från Crucified Barbara som bjuder på ett episkt rockäventyr innehållande de bästa av rock och nordisk musik och där även mycket humor och roliga karaktärer bakas in i uppträdandet. Läs mer här. 
Läs mer
Bilder...
FRUKOST, BABYMYS & TRÄNING
ÄTA - LEKA - TRÄNA
Varje måndag kl 06.30-10.00 mellan den 4 nov och 16 dec är du och din baby välkomna på frukost för 99 kr till oss på Dockyard Hotel. Träffa och umgås med andra föräldralediga och passa på att träna medan babyn sover. My Karlsten kör ett mamma anpassat fyspass kl 9.30-10.30 där du tränar hela kroppen på ett säkert sätt. Träningen är kostnadsfri året ur.
Läs mer
VECKANS LUNCHMENY
Mellan 18/11-19/12  flyttar dagens lunch till vår huvudbyggnad då det är dags för julbord på Reveljen
MÅNDAG - FREDAG 11.30 - 13.30
Ta cykeln från storstadens brus eller en promenad längs kajkanten bort till oss på DOCKYARD Hotel. Se veckans lunchmeny här. 

Läs mer
Boka rum

DOCKYARD HOTEL - där havet möter staden och ställa bilen är gratis

Hotellet stänger för jul & nyår den 20 december och vi är tillbaka den 2 januari. Maila oss gärna så svarar vi så snabbt vi bara kan. Vi önskar alla våra gäster en riktigt God Jul & Gott Nytt År!


DOCKYARD Hotel med den perfekta blandningen av frisk havsdoft och citypuls. Läget mitt emellan hav och stad lämpar sig lika väl för konferenser, möten, bröllop och event som för övernattande affärsresenärer eller turister i Göteborg. Här hittar du 115 hotellrum i olika stilar och storlek - en generös frukostbuffé och vårt personliga bemötande ingår självklart till alla. Utöver detta erbjuder vi 5 olika konferensrum både för det lilla sällskapet som till den stora gruppen. En eventlokal som tar upp till 400 personer. En restaurang där vi verkligen lägger ner vår själ för att ta hand om dig som gäst.  DOCKYARD är ett kontantfritt hotell men det går självklart bra att använda swish hos oss samt de flesta betalkort! 


Varmt Välkomna till oss!

SOVA


Sköna sängar och prisvärd nattsömn är en sak. Att uppleva unika hotellrum i byggnader med lika laddad som fängslande historia är något helt annat. MAT & DRYCK


Verandan på Reveljen är vår lunch restaurang.  
Vårt kök har hög ambitionsnivå där råvaror och hantverk står i fokus.MÖTE


Utsikten, omgivningarna, en havsbris, vattnet och de vackra lokalerna. Fem egenskaper som gör ett möte på Dockyard Hotel så annorlunda. Våra lokaler spänner från charmiga rum för små grupper, till luftiga miljöer för sällskap upp till 200 personer.ERBJUDANDE


Här finner ni våra aktuella erbjudanden