DOCKYARD HOTEL Hotellet där havet möter staden

Dockyard Hotel är den perfekta blandningen av frisk havsdoft och citypuls. Dockyard Hotel på Nya Varvet, mitt emot Göteborgs hamn, har en historia som vi förvaltar med omsorg och ödmjukhet. Läget mitt emellan hav och stad lämpar sig perfekt för såväl konferenser, möten, bröllop och event som för övernattande affärsresenär eller turist i Göteborg. 
Här hittar du hotellrum i olika stilar och storlek - frukostbuffé och vårt personliga bemötande ingår självklart till alla. Utöver det erbjuder vi 5 trevliga konferensrum för såväl det lilla sällskapet som för den stora gruppen. Vi anpassar oss självklart efter dina önskemål och behov, flera av våra rum erbjuder en trevlig havsutsikt. 
På hotellområdet har vi ett mysigt parkområde där ni kan ha olika aktiviteter och längs med älven finns ett trevligt promenadstråk, perfekt för hundägare eller för dig som gillar att motionera. Hos oss lägger vi ner både hjärta & själ för att ta hand om dig som gäst. 
Vi är ett kontantfritt hotell men självklart går det bra att använda Swish.
Glöm inte registrera ditt bilnr i vår panel i lobbyn för gratis parkering och vill du ladda bilen så har vi flera laddstolpar.
Hjärtliga Välkomna till oss!