Lediga tjänster på Dockyard

Vill du jobba där havet möter staden?

Vi på Dockyard Hotel söker servicestjärnor inför sommaren till vårreception och bokning.

Arbetet på Dockyard är varierande och med stort fokus på gästkontakt. Förutom traditionellt receptionsarbete som in- och utcheckning kommer du bland annat arbeta med merförsäljning, kassahantering, fakturering, bokning av rum, svara i telefon,vara behjälplig med konferenser, samt hålla lobby och receptionsområde i bästa skick. Receptionen har en viktig roll i att vara spindel i nätet för att säkerställa ett fint flöde mellan avdelningarna och skapa en högklassig gästupplevelse.

På vårt hotell är vi oerhört noga med att alltid hjälpas åt – det innebär en prestigelös miljö där vi håller fokus på gästen, lösningar och samarbetet. Dina arbetsuppgifter är i första hand att, tillsammans med teamet, skapa upplevelser för gästen, utöver detta tar du ansvar för alla de arbetsuppgifter och sysslor som tillhör daglig drift av receptionen.

Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta i vår bransch för att du brinner för att ge alla gäster den bästa upplevelsen. Vi ser att du har en outtröttlig förmåga att bemöta varje gäst lika professionellt och varmt och att du behåller fokus och glädjen även under högt tempo. Du får gärna ha erfarenhet från liknande utmaningar sedan tidigare. Ett plus är om du har kunskaper i bokningssystemet HotSoft. Vi tror dock att man kan lära sig allt om man har rätt inställning och personlighet. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning,ytterligare språk är meriterade.

Praktikaliteter:

Anställning: Semestervikariat

I reception och bokning jobbar man både dagtid, kvällar och helger samt att vi även söker dig som vill jobba natt.

För frågor om tjänsten kontakta:Hotellchef Anna Brams på tel: 031-857003 eller mail:

anna.brams@dockyardhotel.se

Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!