Lediga tjänster på Dockyard

Dockyard Hotel är den perfekta symbiosen mellan frisk havsdoft och citypuls. Läget mitt emellan hav och stad lämpar sig lika väl för konferenser och möten som för övernattande affärsresenärer eller turister i Göteborg. Här hittar du 117 hotellrum i olika stilar och storlek - en generös frukostbuffé och vårt personliga bemötande ingår självklart till alla. Utöver detta erbjuder vi fem olika konferensrum som på bästa sätt tar hand om allt från det lilla sällskapet till den stora gruppen samt en restaurang där vi verkligen lägger ner vår själ för att skämma bort våra gäster. 

Arbetet på Dockyard är varierande och med stort fokus på gästkontakt. Förutom traditionellt receptionsarbete som in- och utcheckning kommer du bland annat arbeta med merförsäljning, kassahantering, fakturering, bokning av rum, svara i telefon,vara behjälplig med konferenser, samt hålla lobby och receptionsområde i bästa skick. Receptionen har en viktig roll i att vara spindel i nätet för att säkerställa ett fint flöde mellan avdelningarna och skapa en högklassig gästupplevelse.

På vårt hotell är vi oerhört noga med att alltid hjälpas åt – det innebär en prestigelös miljö där vi håller fokus på gästen, lösningar och samarbetet. Dina arbetsuppgifter är i första hand att, tillsammans med teamet, skapa upplevelser för gästen, utöver detta tar du ansvar för alla de arbetsuppgifter och sysslor som tillhör daglig drift av receptionen.

Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta i vår bransch för att du brinner för att ge alla gäster den bästa upplevelsen. Vi ser att du har en outtröttlig förmåga att bemöta varje gäst lika professionellt och varmt och att du behåller fokus och glädjen även under högt tempo. Du får gärna ha erfarenhet från liknande utmaningar sedan tidigare. Ett plus är om du har kunskaper i bokningssystemet HotSoft. Vi tror dock att man kan lära sig allt om man har rätt inställning och personlighet. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning,ytterligare språk är meriterade.

För att bli framgångsrik i rollen som medarbetare hos oss, behöver du vara nyfiken, modig och engagerad i ditt arbete. För att vårt hotell ska vara en högklassig upplevelse för våra gäster, måste samarbetet inom receptionen och även med de andra avdelningarna fungera väl. Därför är det viktigt att du är en naturlig lagspelare som är ansvarstagande, kommunikativ och gillar ordning och reda.


Praktikaliteter:

Anställning: Extra vid behov. Arbetet innebär främst arbetstid som är förlagd på kvällar och helger, men det kan även förekomma arbetspass dagtid.

Start: Vi ser gärna att du har möjlighet att starta upplärning så snart som möjligt.

Lön: Enl HRFs avtal,timlön

För frågor om tjänsten kontakta:Hotellchef Anna Brams på 031-857020 eller

anna.brams@dockyardhotel.se

Sista ansökningsdag:Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!