LUNCH PÅ DOCKYARD / REVELJEN

From 18 nov flyttar dagens lunch till vår huvudbyggnad då det är dags för julbords tider på Reveljen Ta cykeln från storstadens brus eller en promenad längs kajkanten bort till oss på Nya Varvet. Med god vällagad mat, gott vin och en stor portion kärlek serverar vi mat som speglar vad vi älskar, härliga råvaror, omtanke och värdskap! Med närheten till havet umgås du och dina vänner i en trevlig och avslappnad atmosfär. Räkna med att du som vi går hemåt med ett leende på läpparna och bara längtar till nästa besök. DOCKYARD är ett kontantfritt hotell men det går självklart bra att använda swish hos oss samt de flesta betalkort! 




Lunchmeny V 46

Serveras vardagar mellan kl 11.30 – 13,30

Dagens rätt/Veg: 119:- inklusive salladsbuffé, soppa, bröd, smör, kaffe/te och kakor.


Måndag

Dagens: Helstekt rapsgriskotlett med rostade rotfrukter, gräddstuvadsavoykål & picklad lök.

Dagens vegetariska: Rotfruktsrösti med linsragu, 64 graders ägg,örtkräm & rostade frön.


Tisdag

Dagens: Stekt strömming med potatismos, brynt smör, rårörda lingon& dill.

Dagens vegetariska: Vild Oumphgryta med enbär,grädde, potatismos & rårörda lingon..


Onsdag

Dagens: Stekt kycklingfilé med rödvinssås, örtpotatis,tryffelmajonnäs & krispig morot.

Dagens vegetariska: Linslasagne med rött vin, taleggio &rotfrukter.


Torsdag

Dagens: Asiatiska fiskkakor, chilimajonnäs, grönsaksris &koriandergurka.

Dagens vegetariska: Sötpotatisburgare, chilimajonnäs, grönsaksris& koriandergurka.


Fredag

Dagens: Lammfärsbiff med klyftpotatis, oliver & fetaostkräm .

Dagens vegetariska: Auberginebiff med klyftpotatis, oliver &fetaostkräm.


SALLADSBUFFÉ – 80:-

Inkl. soppa, bröd,smör, kaffe/te och kaka.


Välkomna!