LUNCH PÅ DOCKYARD / REVELJEN

Dagens Lunch tar julledigt och vår sista dag för året är den 18 december. Vi är tillbaka den 13 januari igen på Reveljen.
From 18 nov flyttar dagens lunch till vår huvudbyggnad då det är dags för julbords tider på Reveljen. Ta cykeln från storstadens brus eller en promenad längs kajkanten bort till oss på Nya Varvet. Med god vällagad mat, gott vin och en stor portion kärlek serverar vi mat som speglar vad vi älskar, härliga råvaror, omtanke och värdskap! Med närheten till havet umgås du och dina vänner i en trevlig och avslappnad atmosfär. Räkna med att du som vi går hemåt med ett leende på läpparna och bara längtar till nästa besök. DOCKYARD är ett kontantfritt hotell men det går självklart bra att använda swish hos oss samt de flesta betalkort! 




Lunchmeny V 50

Serveras vardagar mellan kl 11.30 – 13,30

Dagens rätt/Veg: 119:- inklusive salladsbuffé, soppa, bröd, smör, kaffe/te och kakor.


Måndag

Dagens: Oxbringa med rostade rotfrukter & pepparrotssås.

Dagens vegetariska: Friterad cheddarost med rostade rotfrukter& tartarsås.


Tisdag

Dagens: Pocherad torsk med senapssås, Janssonpotatis & grönaärtor.

Dagens vegetariska: Svamp & linsfyllda crêpes med fänkålskräm& rostade frön.


Onsdag

Dagens: Ingefärsglacerad fläsksida, kryddpepparpotatis,äpplechutney & grönkålschips.

Dagens vegetariska: Rödkålsburgare, nejlika, kryddpepparpotatis,äpplechutney & grönkålschips.


Torsdag

Dagens: Stekt sej med gubbröra, brynt smör, kokt potatis, dill& citron.

Dagens vegetariska: Kålrotslåda med grönkålssallad &granatäpple.


Fredag

Dagens: Kalkon med rostad brysselkål, bacon, tranbärssås &sötpotatismos.

Dagens vegetariska: Jordärtskocka med rostad brysselkål, saltamandlar, tranbärssås & sötpotatismos.


SALLADSBUFFÉ – 80:-

Inkl. soppa, bröd,smör, kaffe/te och kaka.

Välkomna!