Boka logi

SOVA PÅ DOCKYARD
På Dockyard bor du i härliga nyrenoverade etagerum precis vid hamninloppet & naturen men ändå i stan! En, två eller fem personer, vi har rum för alla. Även din fyrbenta vän är välkommen hos oss! ...
Bilder...
KONFERENS ÄR SKOJ
Dockyard Hotel - det naturliga och enkla konferensvalet! Ett perfekt val för en givande dag i härlig havsmiljö. Nyrenoverade konferensrum och gratis parkering för alla våra gäster. ...
MAT & DRYCK PÅ DOCKYARD
Vår grymma kock Fred har tagit fram en härlig sommarmeny med Dockyard klassiker som Moules Frites & Dockyards burgare men även andra fantastiska rätter.
Boka rum

DOCKYARD HOTEL - där havet möter staden  och ställa bilen är gratis

Vi vill att ni ska känna er varmt välkomna till oss på DockyardHotel och hoppas att ni ska trivas här och i vår fina stad Göteborg.

På Nya Varvet har vi gratis parkering och fri elbilsladdning, en fin park och ett luftigt naturområde. Låna gärna något av våra roliga sommarspel som kubb eller krocket eller varför inte anmäla er till någon av våra bubbelprovningar som leds av vår sommelier. Har ni några funderingar om vad ni kan hitta på i området så hjälper vi er gärna med tips och idéer.

Följ oss på Facebook och Instagram för att se vad som händer på Dockyard. 


På grund av Covid-19 har vi just nu några begränsningar i vår verksamhet. Detta innebär att våra öppettider är justerade samt att vi serverar frukost i individuella påsar. Dessa hämtas i receptionen under våra öppettider. Självklart ingår kaffe/te som finns i restaurangen i vår huvudbyggnad. Reser ni tidigt på söndagen meddelar ni oss bara dagen innan så gör vi klart den till kvällen.

Med tanke på infektionsrisk och minska beröring så stanna-städar vi endast vid längre vistelser. Behöver ni mer av något så finns vi självklart tillgängliga och hjälper till.


Önskar ni äta något gott är ni välkomna till vår restaurang och terrass i huvudbyggnaden. Vi har en trevlig á la carte som serveras mån-lör mellan 16-21. Varje dag har vi öppet i vårt café där vi säljer goda räksmörgåsar, våfflor, dryck, glass eller en fika.Somriga hälsningar från oss på Dockyard!

SOVA


Sköna sängar och prisvärd nattsömn är en sak. Att uppleva unika hotellrum i byggnader med en lika laddad som fängslande historia är något helt annat. MAT & DRYCK


Verandan på Reveljen är vår lunchrestaurang.  
Vårt kök har hög ambitionsnivå där råvaror och hantverk står i fokus.MÖTE


Utsikten, omgivningarna, en havsbris, vattnet och de vackra lokalerna. Fem egenskaper som gör ett möte på Dockyard Hotel så annorlunda. Våra lokaler spänner från charmiga rum för små grupper, till luftiga miljöer för sällskap upp till 200 personer.ERBJUDANDE


Här finner ni våra aktuella erbjudanden.