A la carte

Vid Nya Varvets Marina hittar du Verandan på Reveljen som blickar ut över Göteborgs hamninlopp. Ta en cykeltur bort från storstadens stress eller en promenad längs havet över till oss.

På Reveljens Veranda hittar ni vår a la carte restaurang.
Med närheten till vattnet har vi skapat en trevlig atmosfär och en gemytlig mötesplats där maten står i fokus.
Med god omsorg komponerar vi menyer efter årstid. Förhoppningsvis går ni, precis som vi härifrån med ett leende på läpparna och ett nytt besök i tankarna.

Varmt välkomna önskar Food & Beverage Manager Nicklas Gatevold 
och Köksmästare Anneli Östling & Björn Ryberg!

Öppettider:                                                                                             
Måndag-lördag: 17.00 - 23.00                                                                                 Boka bord
       (Köket stänger kl.22.30)                                                                          Telefon: 031-857020
    Söndag: Stängt                                                                         Mail:restaurang@dockyardhotel.se
Avvikande dagar: Midsommarhelgen fredag-söndag stängt. 
Från Måndagen 25/6 flyttas a la carten till hotellrestaurangen över sommaren.

SÄSONG
Här kommer vi jobba med det som faller oss in med fritt spelrum för fantasi och inspiration. 
Vi har ett nära samarbete med både vår fiskhandlare, kötthandlare och grönsakshandlare.


HAV                                                                                                  LAND

Före                                                                                                          Före
       SALTBAKAD TORSKRYGG                                                                        GETOST
Laxrom, tomat, syrad lök & gräslöksemulsion.                      Karamelliserad getostterrin, syltat päron,
   85                                                                   svamp, hasselnöt & kavring crisp.
         85

    Varmrätter                                                                                              Varmrätter
  
  Emilias MUSSELSOPPA                                                              DOCKYARDS HÖGREVSBURGARE
Serveras med aioli, grillat surdegsbröd,                                    Serveras med brioche, sallad, majssalsa,
persilja & citron.                                                         mangoglaze, cheddar & jalapeñodip samt 
          Hel 165 / Halv 95                                                                             våra egna pommes.
        185

BAKAD RÖDING                                                                                 GRILLAD BIFF
Citron, salvia, gräslökssky,                                                 Med vitsparris, dragon, semitorkad tomat, körvel,
   mandelpotatispuré & vårprimörer.                                        krispig lök, kalvsky & Västerbottengratinerad potatis.
 245                                                                                                     245

        GRILLAD HALLOUMI ( Vegetarisk )                                                                 Desserter
Serveras med brioche, sallad, bakad portabello,                                       SNICKERSTERRIN - 85
majssalsa, mangoglaze, cheddar & jalapeñodip                                 Kola, hallonsorbet & jordnötter.
       samt våra egna pommes.
  175                                                                                        CREME BRULÉE - 75
                                                                                   Rabarbersorbet & jordgubbar.
MENYFÖRSLAG 3-RÄTTERS 
             Getostterrin                                                                                     TRYFFLAR - 55
            Bakad Röding
            Creme Brulée
365