Sommaren på Dockyard 2017, juni

Sommaren är lång hos oss: 15:e maj - 27:e augusti

SOMMAREN PÅ DOCKYARD är en mötesplats för både våra hotellgäster och för dig som vill hitta en skön oas mitt i stan - mittemellan stad och hav. Sommaren hos oss består av god mat & dryck, uteserveringar, spel och ett aktivitetsprogram med dans, musik och träning.

REVELJEN
Njut av god mat och dryck på verandan eller på terrassen. Båda med utsikt över havet. Här serverar vi vår à la carte-meny och enklare rätter. 
Öppetider i juni:
Mån-fre 11.30-14.00
Mån-lör 17.00-23.00 (Köket stänger 22.00)

DOCKYARDS CAFÉ OCH BAR
I västerläge med utsikt över hamninloppet kan du dagtid njuta av solen på vårt café. Här serveras traditionell fika, öl & vin men även nygräddade våfflor med sylt och grädde.
Öppetider i juni:
Mån-fre 14.00-18.00
Lör-sön 11.00-18.00

GÄSTHAMN
Dockyard Hotel har fem båtplatser som går att hyra.
http://dockyardhotel.se/aktiviteter/dockyard-marina/gasthamn

AKTIVITETSKALENDER
=====================
LÅNA SPEL - ALLA DAGAR
I hotellets reception lånar du krocket, kubb, boule eller ringspel. Ta med kompisarna eller familjen på en kul aktivitet i vår stora park.
Efter spelet kan ni sätta er på vår sommarveranda och avsluta med en god måltid eller bara ta något gott, svalkande att dricka.

JUNI

1/6: FRISKIS TRÄNING
I samarbete med Friskis & Svettis kan du passa på att träna utomhus i sommar. Samling sker klockan 18.00 utanför restaurang Reveljens uteservering.
Arrangör: Friskis & Svettis Göteborg
www.gbg.friskissvettis.se


5/6: SOMMARDANSEN PREMIÄR - VALS
Måndagskvällarna öppnar vi Dockyards egen dansbana. Mölndals Dansskola lär dig grunderna i en ny dans. Sedan är dansbanan öppen.

Upplägg för samtliga kvällar:
19.00-20.00: Prova på kvällens utvalda dans
20.00-21.30: Fridans (olika danser)
Arrangör: Mölndals Dansskola

12/6: SOMMARDANSEN - CHA- CHA
19/6: SOMMARDANSEN - QUICK STEP
26/6: SOMMARDANSEN - JIVE
www.molndals-dansskola.se

28/6: DOCKYARD UNPLUGGED
Elin- Louise Ahlberg
Tid: 19.00-21.00 - Livemusik
Vackra melodier, berättande texter och countrydoftande stämmor. Elin- Louise är lika mycket en traditionsbärare som en förnyare. Lika mycket Ulla Billquist och Maybelle Carter. Lika mycket humor som svärta. En orädd artist som älskar att stå på scen och slänga käft med publiken men också en funderande och grunnande låtskriverska som inte väjer för allvaret.
https://open.spotify.com/album/5Yz8rTyiLzAe3xLcliSEAk
http://www.elinmusik.se

Dockyard Hotel och skön underhållning
(www.skonunderhallning.se) presenterar stolt Dockyard unplugged. Lyssna till morgondagens stjärnor som framför sina egna låtar i ett avskalat format.